Home Despre noi Tratamente Profesionale Aparatura Profesionala Produse Beauty & SPA Contact

Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica

Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica

TEHNICA DE APLICARE A INFASARII AROMOTERAPEUTICE

1. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 1 Fasele se inmoaie in apa calduta si se lasa sa absoarba complet. Pe cat posibil fasele vor fi late si puternice.
2. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 2 Dupa ce fasele se inmoaie bine cu apa, se storc puternic. Se va urmari ca fasele sa nu ramana prea umede, pentru ca astfel concentratul va fi prea diluat.
3. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 3 Intr-un vas gradat se toarna exact 50 ml de lotiune pentru imbibarea faselor (Celu Lotion –Medium, Steinol, Extra).
4. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 4 La lotiunea masurata se adauga 70 ml apa si se amesteca bine.
5. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 5 Amestecul se imparte pe fiecare fasa deasupra unui vas, avand grija ca si partile din interior sa absoarba lotiunea. Cantitatea de amestec masurata (in total 120 ml) va ajunge pentru imbibarea celor trei fase. In cazul persoanelor mai corpolente, unde sunt necesare patru sau mai multe fase, cantitatea de amestec se mareste proportional!
6. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 6 Pe suprafata cu celulita se intinde intr-un strat subtire, uleiul aromatizat Cellulite si se maseaza fin. In cazul varicelor, venelor foarte subtiri sau hematoamelor, se intinde Ice Gel intr-un strat subtire, fara masaj.
7. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 7 Fasele imbibate se infasoara incepand de la genunchi, apoi pe fese, pe fund si pe burta, preferabil paralel. Infasarea se face in picioare, cu piciorul stang ,pornind dinspre interior spre exterior iar fasa sa fie bine intinsa.
8. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 8 Totdeauna pornim de la genunchi si mergem inspre stomac, pentru aceasta sunt necesare 3 bucati fase. La o constitutie mai solida putem folosi 3-4 bucati.
9. Tehnica de aplicare infasarea aromoterateutica 9 Clientul va fi culcat, iar zonele infasate se imbraca cu o folie de nylon. Il acoperim cu un prosop (patura usoara) si lasam 40-50 minute. Prima data se va simti o racire, peste cateva minute o furnicatura , apoi o incalzire. Uleiul aromat patrunde in porii dilatati si intr-un mod natural intinde pielea.
Pe suprafata pielii , din cauza efectului de hiperemizare, dupa un timp apare senzatia de rece. Dupa ~45 minute indepartam fasele. Uleiul aromat este complet imbibat in piele. Se aplica Celu Gel Exclusiv, pentru hidratare la sfarsitul tratamentului. Pentru a mari efectul folosim Celu Crem Extra
  Tratamente profesionale

  Aparatura profesionala

  Produse beauty & SPA

Kosmetikum FacebookIn perioada 3-5 noiembrie 2016, vom fi prezenti la a XXIII-a editie a Targului international de medicina AR-MEDICA - SALON BEAUTY.
Locatia: Complexul expozitional EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr.300 (soseaua Arad-Nadlac).
Va asteptam sa ne vizitati la standul KOSMETIKUM, Pavilion C- Echipa Kosmetikum

Targul international de medicina AR-MEDICA - SALON BEAUTY 2016

Descarca talon acces gratuit


Beauty life expo invitatie
Va invit sa participati la Beauty Life Expo Timisoara, in perioada 17-20 martie 2016 - TARG DE SANATATE, FRUMUSETE SI SPIRITUALITATE organizat la Casa Tineretului; ne gasiti la eveniment, standul 28, parter

Beauty life expoAR-MEDICA SALON BEAUTY AR-MEDICA SALON BEAUTY
In perioada 5-7 noiembrie 2015, vom fi prezenti la editia a-XXII-a , a Targului international de medicina AR-MEDICA-SALON BEAUTY: Expozitie specializata de produse, echipamente si servicii pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura;
Locatie: Complexul expozitional EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr.300( soseaua Arad-Nadlac).
Va asteptam sa ne vizitati la standul KOSMETIKUM- pavilion C, stand nr 3

Descarca talon acces gratuitAR-MEDICA-SALON BEAUTY AR-MEDICA-SALON BEAUTY
In perioada 6-8 noiembrie 2014, vom fi prezenti la editia a-XXI-a , a Targului international de medicina AR-MEDICA-SALON BEAUTY: Salon de produse cosmetice si echipamente, estetica si ingrijire corporala;
Locatie: Complexul expozitional EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr.300( soseaua Arad-Nadlac).
Va asteptam sa ne vizitati la standul KOSMETIKUM- pavilion C, stand nr 17

Descarca invitatieMedica ExpoVest 2013 Medica ExpoVest 2013
In perioada 22-24 mai 2013 vom fi prezenti la MEDICA - EXPOVEST 2013, ca expozanti.
Se va desfasura a XVIII-a editie a expozitiei de produse, instrumentar si aparatura medicala Medica Expovest.
Locatie: EXPOVEST-Calea Lugojului Nr. 7
Va asteptam sa ne vizitati la standul KOSMETIKUMBEAUTY FORUM CLUJ-NAPOCA 2013 BEAUTY FORUM  CLUJ-NAPOCA  2013
In perioada 15-16 iunie 2013 vom fi prezenti la Beauty Forum 2013
Primul congres international profesional, expozitie si Beauty trend - show.
Locatie: Sala Sporturilor "Horea Demian" splaiul Independentei, nr.6.
Va asteptam la stand nr. C/7
Copyright © 2009    Wiener Kosmetikum - Tratamente profesionale de Remodelare coporala
Infasarea Wiener Kosmetikum