CAVI-JET este un echipament care utilizeaza energia ultrasunetelor de frecventa joasa pentru producerea fenomenului de cavitatie in tesuturile adipoase.
Sistemul complex CAVI-JET :

Acest sistem incorporeaza cele mai noi tehnologii de cavitatie cu ultrasunete intr-un singur echipament, cu utilizare eficienta in dizolvarea tesuturilor adipoase, remodelare corporala si tratarea celulitei, reprezentand nivelul de top in domeniul beauty.
Cavi-Jet este un echipament care utilizeaza energia ultrasunetelor de frecventa joasa pentru producerea fenomenului de cavitatie in tesuturile adipoase. Datorita presiunii pe care o genereaza provoaca aparitia de mici bule de gaz (bule cavitationale) prin a caror implozie succesiva, se rup membranele celulelor adipoase. Continutul eliberat prin dezintegrarea celulelor (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit si drenat prin sistemul limfatic.

Efectele principale obtinute cu Aparatul Cavi-Jet:

  • Dizolvarea tesuturilor adipoase
  • Eliminarea celulitei
  • Remodelare corporala

Etapele aplicarii tratamentului:

2F CAVI – Cavitatie Focusata si Continua, 35KHz to 47 KHz.
Aceasta functie se bazeaza pe efectul ultrasunetelor cu frecventa joasa asupra celulelor adipoase, producand fenomenul de cavitatie. In functie de zona tratata si diagnostic se va utiliza Aplicatorul de Cavitatie Focusata sau Aplicatorul de Cavitatie Continua.

HIFU High Intensity Focused Ultrasound (3MHz)
Este etapa urmatoare a tratamentului. Aplicatorul HIFU genereaza ultrasunete continue si cu intensitate mare, la frecvente de 3MHz, care uniformizeza tratamentul si produce dizolvarea mai puternica a celulelor adipoase, avand ca rezultat o eliminare ulterioara mai facila a fluidelor rezultate. Temperatura va creste si va actiona selectiv asupra celulelor adipoase dizolvandu-le, fara sa influenteze tesuturile inconjuratoare si vasele de sange.

LFUS- Low Frequency Ultrasonic Slim , 517 KHz.
Este ultima etapa a sedintei de tratament, deosebit de importanta pentru un tratament de succes! Setul de 4 aplicatoare LFUS emite ultrasunete de joasa frecventa, constante la 517 KHz, combinate cu o intensitate de aproximativ 110 mW/cmp, care elibereaza hormonul noradrenalinei si activeaza lipoliza naturala in tesuturile tratate. Lipoliza produce dizolvarea si eliminarea intensiva a trigliceridelor, colesterolului, acizilor grasi rezultati prin sistemul limfatic si vascular. Daca eliminarea este lenta, o parte a acestora poate fi transmisa muschilor care necesita o sursa de energie. Din acest motiv este important ca eliminarea acestor fluide rezultate sa se faca in mai putin de o ora dupa tratament. Prin aceasta optiune de tratament CAVI-JET reuseste eliminarea intensiva a substantelor eliberate in urma cavitatiei , marind eficienta tratamentului.

Avantajele Aparatului Cavi-Jet

  • Siguranta si incredere
  • Tehnologii profesionale incorporate
  • Precizie in aplicarea locala a tratamentului
  • Intrerupator de picior si schimbator de frecventa manual
  • Moduri de lucru Focus si Flat(Continuu) cu frecvente selectabile intre 35kHz la 47KHz

Accesorii:

Flat CAVI
Focus CAVI
HIFU 3MHZ LFUS 4 bucati
517KHZ
selector frecvente
35KHZ - 47KHZ
Intrerupator de picior

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?
Ce simte clientul in timpul tratamentului ?
Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?
Cat dureaza o sedinta de tratament si dupa cate sedinte se vad rezultatele?
Ce trebuie sa faca clientul?
Care sunt contraindicatiile?
Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinerea acestor rezultate?

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau detalii suplimentare !