Aparat cu radiofrecventa hexapolara BOM-TRS

Aparat cu radiofrecventa hexapolara BOM-TRS

Sistemul dispune de 3 aplicatoare hexapolare (pentru zone cu suprafete diferite), care provin din imbunatatirea sistemului tripolar dublu, dispus in forma unui cerc. Controlul computerizat asigura parametrii de distributie perfectionate, adancimea de patrundere fiind ampla si controlabila. Tratamentul ofera o senzatie placuta si eficienta in acelasi timp. Capetele de tratament sunt dotate cu surse LED de lumina intensa rosie si albastra, oferind rezultate si mai bune si un efect psihologic placut.

TEHNOLOGIE EXCELENTA PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE !

Sistemul BOM-TRS este livrat cu trei capete aplicatoare pentru tratamente diferentiate:

 • Aplicator mare - pentru suprafetele de pe abdomen, fese sau coapse;
 • Aplicator mediu - pentru zonele de pe brate, gat, barbie sau pometi;
 • Aplicator fin - pentru zonele fetei greu accesibile, zona ochilor si scalp;

Prin cele trei aplicatoare, oferim solutii optime pentru tratamentul confortabil al diferitelor parti ale corpului.
Dimensiunea diferita a capetelor de tratament determina si adancimea de patrundere a energiei, care, impreuna cu sistemul computerizat, ofera un control perfect al parametrilor tratamentului.
Pentru a va maximiza rezultatele capetele de tratament (exceptand cel fin), sunt echipate cu surse LED rosii si albastre super intense pentru urmatoarele efecte:

 • LED lumina rosie – pentru stimularea procedeelor bio-chimice ale celulelor, activarea functiilor de regenerare a pielii, reproducerea energiilor celulare si oxigenare intensa;
 • LED lumina albastra – pentru efecte antibacterian, reducerea inflamatiilor, efect antiacneic, relaxare, stimularea sistemului imunitar;

Capetele de tratament sunt ergonomice si au o greutate redusa, utilizarea fiind deosebit de usoara. Termometrul incorporat ne afiseaza permanent valorile termice atinse pe ecran, fiind asigurate astfel siguranta si controlul tratamentului. Pentru evitarea supraincalzirii, sistemul are o functie de siguranta – in cazul cresterii temperaturii peste nivelul de 42 C, acesta este intrerupt in mod automat prevenind efectele secundare nedorite.

Aparatul BOM-TRS
Aparatul de radifrecventa hexapolara BOM-TRS are o greutate de 12 kg, este usor de transportat, ocupa loc putin si poate fi amplasat oriunde. Aparatul este livrat cu un suport, care permite pastrarea si manipularea in siguranta a capetelor de tratament si ofera o solutie pentru asezarea la indemana a tuturor accesoriilor pentru tratament.
BOM-TRS este foarte usor de utilizat multumita sistemului computerizat user-friendly. Nu trateaza doar simptomele problemei, ci actioneaza asupra cauzei. Tratamentul este noninvaziv, sigur, potrivit pentru toate nuantele si tipurile de piele. Procedeul de tratament este simplu, placut si rezultatele sunt vizibile imediat.
Tehnologia radiofrecventei hexapolare cu un control ferm asupra adancimii de patrundere si distributia energiei combinata cu tehnologia LED va asigura rezultate remarcabile si imediate!

Date tehnice:

 • Retea: 90-240 V / 50/60 Hz
 • Capacitate: 50 W
 • Frecventa de iesire: 1 MHz
 • Frecventa modulara: 1-10 Hz
 • Spectru LED: 630 nm/450 nm
 • Dimensiuni: 440 X 400 X 240 mm
 • Greutate (fara stativ): 12 kg
 • Suport multifunctional inclus