Noua generatie de radiofrecventa hexapolara

Noua generatie de radiofrecventa hexapolara.

Zi de zi suntem martorii unei cresteri a tendintei de a gasi noi procedee de remodelare, slabire sau tratamente de estetica faciala in dermato-cosmetica.
Clientii cabinetelor estetice si centrelor de frumusete doresc sa scape rapid si fara dureri de centimetrii in plus. Cu ajutorul aparatului BOM-TRS visul terapeutilor se apropie mai tare de realitate. Bazat pe cercetarile de ultima ora din domeniul radiofrecventei, noul sistem hexapolar al aparatului BOM-TRS asigura rezultate rapide, sigure si viabile din punct de vedere economic.
Acest aparat de larga aplicabilitate asigura rezultate excelente in tratamentele corporale si faciale, oferind rezolvare unor probleme estetice esentiale - reducerea circumferintei, eliminarea depozitelor de grasime, tratamentul celulitei si a vergeturilor, fermitatea pielii sau intinerirea fetei.
Eficienta aparatului de radiofrecventa hexapolara BOM-TRS este sporita de combinarea radiofrecventei cu cromoterapia LED intensiv - efectul benefic a luminii rosie si albastre fiind cel de stimulare a regenerarii tesuturilor si sporirea capacitatii de aparare imunitara.

RADIOFRECVENTA – CUM FUNCTIONEAZA?

Efectul termic al radiofrecventei asupra tesuturilor vii este cunoscut de mult timp, iar cercetarile din domeniu au dus la cunoasterea amanuntita a efectelor radiofrecventei asupra organismului uman.
Utilizarea frecventei si parametrilor de energie potrivite genereaza un efect termic selectiv asupra tesuturilor vii - procedeu cunoscut sub numele de termolipoliza selectiva. Radiofrecventa cu lungimile de unda de 0.5-10Mhz se utilizeaza eficient pentru accelerarea metabolismului tesutului adipos. Conform legilor fizicii, efectul termic este mai puternic in locurile in care rezistenta tesutului este mai mare, respectiv in celulele adipoase care contin mai putina apa. Procedeul consta in incalzirea controlata a temperaturii suprafetei pielii la 40-42 °C, care asigura in adancime o temperatura de 60-65 °C.
Incalzirea stratului dermic si a celui subcutanat permite traversarea in masa a trigliceridelor aflate in interiorul celulelor adipoase, prin membrana celulei, in spatiul intercelular. Mai mult, unele celule adipoase se pot dezmembra in totalitate, ele fiind eliminate prin sistemul limfatic si sanguin, parasind organismul prin organele excretoare.

CE ALTE APARATE MAI SUNT PE PIATA?

Din perspectiva rezultatelor ce se pot obtine prin termolipoliza selectiva prin radiofrecventa, facem o separare in functie de tehnologia utilizata, dupa cum urmeaza:

Aparate monopolare
Reprezinta prima generatie a tehnologiei RF pe piata dermato-cosmetica. Acest sistem foloseste un electrod activ (polul pozitiv) si unul pasiv (polul negativ), care este plasat deobicei pe picioare sau pe spate. Undele patrund relativ adanc in tesuturi, energia fiind una dispersata. Cea mai mare parte a energiei este absorbita de catre tesuturile care contin apa, si nu de tesutul adipos. Din cauza traversarii intregului corp de catre energia electrica, aparatele monopolare au un consum mare (300-500W), tratamentul fiind adesea invaziv, putand cauza arsuri ale stratului dermic. Pentru a contracara aceste efecte secundare, aparatele monopolare au sisteme de racire la contact, ceea ce duce la diminuarea efectelor tratamentului.

Aparate bipolare
Aparitia aparatelor bi-polare face posibila circulatia energiei intre cei doi poli de pe capul de tratament, aflati la mica distanta unul de celalalt. Din cauza acestui lucru, patrunderea energiei este mai concentrata si mai controlata decat in cazul aparatelor mono-polare, consumul de energie fiind si el redus (de numai 50-70W). Adancimea de patrundere este aproximativ jumatatea distantei dintrei cei doi electrozi, eficienta si siguranta tratamentului fiind imbunatatit in mare masura. Racirea la contact nu mai este necesara, acesta imbunatatind si mai mult eficienta tratamentului.

Aparate multipolare
Odata cu aparitia sistemelor tri-polare, s-au deschis noi perspective in tratamentele cu radiofrecventa. Energia este mai focusata si mai eficienta, adancimea de patrundere devenind mai ampla si variabila. Atat stratul dermic, cat si cel subcutanat au devenit accesibile, tratamentul fiind mai rapid, mai economic si mai confortabil.

Aparatele hexapolare
Reprezinta noua generatie in tehnologia RF, care elimina dezavantajele sistemelor anterioare si maximizeaza rezultatele acestei metode.

Aparat cu radiofrecventa hexapolara BOM-TRS