Tratamente recomandate cu aparatul de radiofrecventa BOM-TRS

Tratamente recomandate cu aparatul de radiofrecventa BOM-TRS

  • Remodelarea corporala prin reducerea circumferintei si a depozitelor de grasime in anumite zone ale corpului;
  • Tratamentul celulitei si al vergeturilor;
  • Elasticitatea, infrumusetarea pielii;
  • Rejuvenatia (Intinerirea) tenului, stimularea si regenerarea colagenului;

Remodelarea corporala si reducerea circumferintei
Conform principiilor tehnologiei RF, eliminarea grasimii la nivelul celulelor se face prin efectul de termolipoliza selectiva. Eficienta tehnolgiei hexa-polare si efectele simultane asupra stratului dermic si cel subcutanat sunt vizibile chiar dupa primul tratament. Pentru a spori aceste rezultate si a mentine efectele benefice un timp indelungat, se recomanda efectuarea unui tratament complet de minim 6 sedinte. Tehnologia RF hexapolara si tehnica de tratament asemanatoare cu masajul manual au efect stimulativ asupra circulatiei sanguine si a sistemului limfatic si au ca rezultate eliminarea grasimii, reducerea circumferintei si remodelarea corporala a zonei tratate.

Tratamentul celulitei
Formarea celulitei se datoreaza in primul rand stilului de viata si mediului inconjurator. Celulita este o alterare a tesutului conjunctiv ca urmare a acumularii grasimii in adipocite si are drept consecinta imbatranirea tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina, tulburari la nivelul circulatiei limfatice si sanguine, care favorizeaza retentia de apa si toxine. Problemele de celulita pot fi tratate eficient daca restabilim conditiile normale ale tesutului conjunctiv si circulatia limfatica si sanguina in zonele afectate. Efectele sunt vizibile dupa cateva tratamente.

Rejuvenatia tenului, stimularea si regenerarea colagenului
Odata cu inaintarea in varsta, activitatea celulelor fibroplast care produc colagenul, elastinul si alte proteine se reduce treptat. In consecinta, pielea isi pierde treptat elasticitatea si fermitatea, liniile fine se adancesc si devin riduri. Acest proces poate fi incetinit sau oprit prin efectele termice selective – fibrele de colagen stimulate de caldura se contracta rezultand fermitate imediata. Pe termen lung, celulele fibroplast de activeaza si creeaza noi structuri de colagen si elastin. Tenul isi recapata trepatat elasticitatea, iar adancimea ridurilor scade, conferand o stralucire noua fetei.

Aparat cu radiofrecventa hexapolara BOM-TRS