Despre noi

KOSMETIKUM – In centrul atentiei, frumusetea !

Despre Kosmetikum
Kosmetikum srl este o companie infiintata in anul 2002, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse si aparate cosmetice profesionale.
Distribuim produsele profesionale Wiener Kosmetikum pentru remodelare corporala, slabire, anticelulita, antivergeturi si produse pentru tratamente faciale.
Distribuim echipamente pentru estetica faciala si corporala: Epilare definitiva IPL, SPL si e-Light, Radiofrecventa multipolara, Cavitatie, Vacuum, Lipolaser, Presomasaj si Drenaj limfatic.
Avand o bogata experienta pe piata, incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.
Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.
Experienta noastra si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.
Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suntem distribuitori in Romania pentru

Despre Wiener Kosmetikum
Wiener Kosmetikum - Produse si tratamente pentru remodelare corporala

Despre Daesung MarefDaesung Maref - Aparate Profesionale pentru Presomasaj si Drenaj limfatic

Despre Center LineCenter Line - Aparate IPL, SPL, e-Light si Laser pentru Epilare definitiva si aplicatii Dermato-Cosmetice

Obiectivul nostru este de a face cunoscute aceste produse ale marilor companii din sectorul estetic si medical si de a satisface nevoile pietei in mod continuu si la o calitate superioara.
Participam la expozitii beauty, facem prezentari de produse si tehnologii, instruim personalul, publicam articole in presa de specialitate.
Avem ca si parteneri saloane si centre de infrumusetare, centre wellness & SPA, centre medicale si de recuperare, medici dermatologi.
Pastram o stransa relatie de colaborare cu toti clientii nostri.