DoctorLife – prezentare generala

Stilul de viaţă modern de astăzi combinat cu lipsa mișcării, excesul de greutate şi deseori mâncarea nesănătoasă, pot duce la o diminuare a funcţionării sistemului venos şi limfatic. Această saturaţie cu toxine a organismului, conduce la probleme de estetică binecunoscute, apariția celulitei, retenţia fluidelor, slăbirea sistemului imunitar, toate fiind semne timpurii de avertizare a unei agravări a stării de sănătate, care necesită tratament.
DoctorLife circulatia sanguina si limfatica
Corpul uman este menţinut de o bună circulaţie sanguină şi limfatică.

DoctorLife stimuleaza sistemul circulator sanguin si slimfatic
Procesul de compresie al aplicatoarelor gonflabile acționate în mod controlat conform unui program prestabilit, produce un val de masaj continuu care stimulează sistemul circulator sanguin si limfatic.

Sistemul de presoterapie DoctorLife este conceput pentru tratamente de drenaj limfatic, circulatie si masaj cu aplicatii eficiente in domeniile:
Doctor Life LX7 domenii de utilizare

  • Medical
  • Recuperare
  • Remodelare si înfrumusețare
  • Relaxare.

Compania producătoare: DAESUNG MAREF produce echipamente pentru presoterapie din anul 1986, produsele dezvoltate in decursul acestei perioade fiind recunoscute în întreaga lume pentru calitatea si eficiența lor. Gama larga de produse acoperă toate domeniile, de la aparatura profesională pentru domeniul medical și înfrumusețare, până la aparate portabile si pentru utilizare personală. Echipamentele sunt certificate internațional CE, FDA, ISO13485, KGMP, SFDA. In functie de model, aplicatoarele pot avea 4, 6 sau 12 camere.
Sistemele de presomasaj si drenaj limfatic DoctorLife
În domeniul medical sistemul de masaj si drenaj limfatic DOCTOR LIFE ajută ca pacienții sa se recupereze din bolile lor prin stimularea circulaţiei sanguine, a circulaţiei limfatice şi a metabolismului.
În domeniul beauty acest sistem este utilizat pentru creșterea eficienței tratamentelor de înfrumuseţare şi in special remodelare, prin accelerarea eliminării toxinelor, intensificarea circulației sanguine si prin drenajul limfatic eficient.
Aparat presoterapie Doctor Life MK300