Hyaluron Intensive – Hyaluron Serum

Acidul hialuronic este prezent in mod natural in corpul uman si joacă un rol central în creșterea si regenerarea celulară. Având capacitatea de a stoca cantități mari de apă, este responsabil pentru hidratare si mentinerea umiditătii pielii.

Hyaluron Intensive, Hyaluron Serum

100% natural, origine vegetala cu argint coloidal, fără conservanți, fără alergeni  !
Acidul hialuronic este prezent in mod natural in corpul uman si joacă un rol central în creșterea  si regenerarea celulară. Având capacitatea de a stoca cantități mari de apă, este responsabil pentru hidratare si mentinerea umiditătii pielii.

Pe masură ce inaintăm in vârsta, organismul produce tot mai puțin acid hialuronic, ceea ce duce la aparitia ridurilor si pierderea  elasticitatii pielii. Acest proces poate fi compensat cu Hyaluron Intensive si Hyaluron Serum, produse care au efect de estompare a ridurilor in zona fetei si decolteului, evidentiere a buzelor si in general de a da un nou aspect proaspat si tineresc.

Produsele noastre au origine vegetala, ca urmare nu produc alergii si nu contin conservanti chimici. Pentru mentinerea proprietatilor in timp, produsele contin particule submicroscopice de argint coloidal.

Efectul acidului hialuronic este vizibil aproape în câteva secunde. Hyaluron Intensive si Hyaluron Serum sunt produse potrivite pentru toate tipurile de piele. Ambele se aplica pe zona tratata dupa o curatire prealabila a pielii, si se introduc in piele manual prin usoare lovituri cu degetele. sau cu aparate dedicate (ex. PeelStar). Pielea rămâne netedă la atingere multe ore după tratament.
Dacă utilizați în mod regulat Hyaluron Intensive si Hyaluron Serum, veti  vedea ca rezultat o fata cu aspect neted si curat, o reducere a ridurilor si o piele mai ferma.

 

Singura diferenta intre Hyaluron Intensive si Hyaluron Serum , este faptul ca primul are o concentrație mai mare, ceea ce duce la rezultate mai rapide.

In compozitie nu se utilizeaza conservanti chimici sau de proveninta animala.

Produsele contin:

  • Hyaluron vegetal
  • Apa distilata
  • Argint coloidal

Producator:

Georg Dolensky Gmbh, Viena, Austria