Tratamente profesionale Wiener Kosmetikum – prezentare generala

 • REMODELARE CORPORALA
 • TRATAREA CELULITEI SI A VERGETURILOR
 • DETOXIFIERE INTENSIVA
 • PIELE FERMA SI NETEDA

O silueta zvelta – de data aceasta altfel!

Infasarea Aromoterapeutica se bucura de succes deoarece se obtin rezultate remarcabile in domeniul remodelarii corporale si se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta.
Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pâna la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi; ajuta la orice cura de slabire prin atenuarea stratului adipos.
Aceasta modalitate revolutionara este marca inregistrata sub denumirea de WIENER KOSMETIKUM®.
Wiener Kosmetikum Austria este un producator cu experienta de peste 40 de ani in industria cosmetica. Inventatorul metodei Dr. DOLENSKY, a obtinut in Austria Marele Premiu al Inventatorilor pentru aceasta tehnologie, care este folosita in prezent in mii de saloane cosmetice din Europa. Intotdeauna in cautare de solutii inovatoare, creeaza produse de cea mai inalta calitate, toate fiind fabricate in Austria. Portofoliul de produse cuprinde creme si lotiuni pentru slabire si infrumusetare, produse hyaluronice si multe altele. Clientii principali includ saloane de infrumusetare, clinici si spa-uri.

SLABIRE ARMONIOASA SI RAPIDA CU PRODUSELE NATURALE PROFESIONALE WIENER KOSMETIKUM

 1. Principiile tratamentul Wiener Kosmetikum.
 2. Cine poate beneficia de acest tratament?
 3. Modalitati de tratament.
 4. Ce rezultate puteti obtine prin infasarea aromoterapeutica Wiener Kosmetikum?

1. Principiile tratamentul Wiener Kosmetikum

Modalitatea de tratament se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute in Celu Lotion, cum ar fi eucalipt, piper, mentol , rosmarin,etc. datorita efectului lor puternic de incalzire, produc in straturile exterioare ale corpului dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensiva a sangelui.

Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sangele are rolul de a transporta elementele nutritive si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta in interior apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de aromoterapie prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunea tratata, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparativ, de o cantitate de energie mult mai mica. Aceasta explica de ce aromoterapia prin infasare s-a putut bucura de succes, având efecte remarcabile in obtinerea unei siluete zvelte.

2. Cine poate beneficia de acest tratament?

Aromoterapia prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta sau aspectul pielii. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea si intinderea pielii.
Ajuta la orice cura de slabire, prin reducerea stratului adipos.

3. Modalitati de tratament

Metoda Wiener Kosmetikum va pune la dispozitie patru tratamente de baza in vederea obtinerii rezultatelor dorite:
a. Sistemul anti-celulita WIENER KOSMETIKUM CELLULITE
imbunatateste circulatia sangelui chiar si in straturile profunde ale tesuturilor si stimuleaza activitatea sistemului limfatic. Persoanele care prezinta un nivel superficial al celulitei pot constata eliminarea aproape completa a acesteia, iar persoanele cu un nivel mai profund si fibrozat al celulitei, pot face progrese semnificative.
b. Sistemul lipolitic (arderea grasimilor) WIENER KOSMETIKUM BERGKRÄUTER
Reprezinta solutia perfecta pentru toti cei care doresc sa scape de kilogramele in plus. Slabirea are loc exact in zonele cu probleme. Tesutul conjunctiv si muschii sunt incalziti pentru o perioada de cateva ore. Datorita nivelului crescut de energie produs in acest timp, se stimuleaza intens lipoliza, prin favorizarea metabolizarii locale a grasimii.
c. Sistemul tonifiant WIENER KOSMETIKUM WILDBLÜTE
Intareste tesuturile slabite de pe coapse, abdomen, brate, fese. Se pot obtine rezultate impresionante chiar si in cazul coapselor atinse de celulita”sau „colaceilor”abdominali evidenti.
d. Sistemul antivergeturi WIENER KOSMETIKUM STRIAE
Purifica si detoxifica, se foloseste pentru tratarea vergeturilor, a problemelor cauzate de slabire sau de ingrasare, cat si pentru vindecarea striatiilor pielii. Tonusul tesutului revine la normal. Impachetarea se poate efectua intr-o forma relaxanta, static sau activ, se poate combina cu alte proceduri, cum ar fi presoterapia, electrostimulare, vacuum , gimnastica .

4. Ce rezultate puteti obtine prin metoda de infasare aromoterapeutica Wiener Kosmetikum?

Efectul combinat al lotiunilor si cremelor folosite in tratamente asigura toate conditiile care sa conduca la un rezultat final optim:

 • Scaderea greutatii corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, ca urmare a efectului rece-cald. Acest efect se masoara imediat in reduceri ale circumferintelor in centimetrii.
 • In zonele tratate se produce o inlaturare a toxinelor si a altor depuneri reziduale suplimentare, datorita osmozei si a uleiurilor aromate continute.
 • Imbunatatirea circulatiei sangelui chiar si in straturile profunde ale tesuturilor si stimularea activitati sistemului limfatic.
 • favorizarea metabolizarii locale a grasimii - descompunerea depozitelor de grasimi
 • Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare, datorita aromoterapiei si a strangerii faselor.
 • Netezirea si intinderea pielii, ca efect al intregului tratament