Produse utilizate infasarea aromoterapeutica

Produse pentru imbibarea faselor

Solutiile Celu Lotion, folosite dau rezultate foarte bune datorita uleiurilor eterice din compozitia lor, care produc la suprafata corpului un efect de hiperemizare, o vasodilatare, in timp ce in straturile interioare se obtine o racire. Datorita acestei raciri interne, pentru refacerea echilibrului termic al corpului se consuma surplusurile de substante nutritive.

Celu
CELU LOTION MEDIUM
Contine: eucalipt, muguri de castan salbatic, coada calului, papadie, rozmarin, menta, piper mentolat.
Celu
CELU LOTION EXTRA
Contine: eucalipt, muguri de castan salbatic, coada calului, papadie, rozmarin, menta, piper mentolat.
Celu
CELU LOTION SUPRA
Contine: eucalipt, menta, muguri de castan salbatic, rozmarin, coada calului.
Celu
LOTIUNE CU ALGE
Contine: alga marina bruna, muguri de castan salbatic, coada calului, aloe vera.
Celu
CELU LOTION STEINÖL
Contine: eucalipt, muguri de castan salbatic, coada calului, papadie, rozmarin, menta, piper mentolat, extrase din minerale.
Celu
LOTIUNE EIS
Contine: eucalipt, muguri de castan salbatic, coada calului, papadie, rozmarin, menta, piper mentolat.
Celu
LOTIUNE ANTIVARICE
Contine: floarea soarelui, radacina de stevie creata, jojoba, avocado, grau integral, ulei de porumb, ulei de masline, galbenele, morcov,ulei de nuca de macadamia, tei paduret, muguri de castan salbatic.

Uleiuri aromate, anticelulitice

Celu
AROMA ULEI CELLULITE<
Se foloseste la celulite usoare.
Contine: extract de: floarea soarelui, jojoba, soia, portocale, lamai, porumb, grau integral, masline, avocado, morcovi.
Celu
AROMA ULEI CELLULITE STRIAE
Se foloseste cu success la tratarea celulitei si a vergeturilor( striatii).
Contine: extract de: floarea soarelui, jojoba, soia, porumb, grau integral, masline, avocado, morcov, floare de piersica, vanilie, cocos, iod, vitamina E.
Celu
AROMA ULEI CELLULITE BERGKRAUTER
Se foloseste la celulite cu depuneri mari de grasime.
Contine: extract de: floarea soarelui, jojoba, soia, porumb, grau integral, masline, avocado, morcov, muguri de brad, plante medicinale de munte.
Celu
AROMA ULEI CELLULITE WILDBLUTE
Este un produs special pentru tratarea celulitei si pentru pielea flasca (lasata). Se foloseste cu success si la persoanele care au facut lipoabsorbtie; straturile se intaresc si se intind.
Contine: extract de: floarea soarelui, soia, porumb, grau integral, masline, avocado,carota, narcise, garoafe, coada calului,viorea, floare de trifoi, musetel.

Geluri si creme

Geluri si creme
ICE GEL
Se aplica inainte de tratament pe locurile cu varice, vene subtiri, vinisoare, hematoame, locuri unde pielea nu are voie sa se incalzeasca, fara sa se maseze.
Contine: apa, triglyceride, trietanolamine, ulei volatile de eucalipt, rozmarin, menta, mentol.
Geluri si creme
CELU GEL EXCLUSIVE
Se foloseste la sfarsitul tratamentului, pentru reglarea ph-ului pielii, usor calmant, impotriva deshidratarii, intinde si reda elasticitate pielii.
Contine: apa, floarea soarelui, soia, jojoba, collagen, elastin, aloe vera, extract din floare de cactus, hibiscus sudanez, extract de hamamelis, componente care provoaca hidratarea.
Geluri si creme
CELU CREM EXTRA
Este o crema anticelulitica, termoactiva, provoaca o buna circulatie a sangelui,arde grasimile. Se aplica inainte de infasare pe zonele cu problema, dupa masajul cu ulei din gama Cellulite. Nu se aplica pe vene, varice.
Contine: extracte din floarea soarelui, muguri de castan salbatic, papadie, coada calului.
Geluri si creme
MASCA CU PASTA DE ALGE
Este un produs special, indicat sa se intinda pe tot corpul , regleaza fenomenele din piele, goleste toxinele din corp, elimina apa,creste circulatia sangelui, nu are efect termic.
Contine: extract de alga marina bruna, aloe vera, cartofi, clorofila, coada calului.
Geluri si creme
GEL DE INTINDERE CU ALGE
Este un produs cu effect termoactiv, pentru a intinde pielea, a-I mari elasticitatea si a hidrata.
Contine: alga marina bruna, ulei de germeni de grau incoltit, vitamina A, E, aloe vera, ulei de arnica, carota,collagen, elastin, liposome, jojoba,extract de creasta de cocos, roinita.
Geluri si creme
CELU VEN- ROSS
Se aplica drept ultim tratament in cazul picioarelor dureroase si grele. Se poate aplica pe vene, varice.
Contine: eucalipt, rozmarin, menta, castane salbatice, floarea soarelui, soia, jojoba, aloe-vera, mesteacan, cimbrisor de camp.
Geluri si creme
GEL COOL-HOT (RECE – CALD)
La inceput raceste, apoi foarte tare infierbanta pielea. Are un efect special de a intinde pielea, arde grasimile si creste debitul de sange.Nu se aplica pe locurile cu vene si varice.
Contine: eucalipt, menta,, piper mentolat, rozmarin, extract de alge, soia, muguri de castanet salbatice, coada calului, coada soricelului, papadie, floarea soarelui, jojoba.
Geluri si creme
GEL ANTIVARICE
Se aplica pe zonele cu varice.
Contine: floarea soarelui, stevie creata, jojoba, avocado, grau integral, ulei de porumb, ulei de migdale, galbenele, morcov, ulei de nuca de macadamia, tei paduret, muguri de castan.

Fase elastice

Se folosesc pentru infasarea corpului, conform tehnologiei descrise.

Infasarea aromoterapeutica