Infasarea aromoterapeutica

Aceasta noua modalitate revolutionara este marca inregistrata WIENER KOSMETIKUM. Pentru produsele de efect si pentru dezvoltarea tehnologiei respective, descoperitorul acestora, Dr. DOLENSKY, a obtinut in Austria, Marele Premiu al Inventatorilor. Aceasta modalitate este folosita deja in mii de saloane cosmetice din Europa.
Combinatia dintre aromoterapie si infasarea corpului, este cea mai naturala si eficienta modalitate de a inlatura cativa centimetri din circumferinta corpului. In afara de acest rezultat, se obtin si alte efecte: eliminare de toxine, eliminarea depunerilor reziduale si netezirea vizibila a pielii. Efectele asupra celulitei, vergeturilor, proeminentelor de suprafata sunt vizibile deja dupa 2-3 sedinte.Aromoterapie prin infasare
Solutia Celu-Lotion folosita, da rezultate foarte bune datorita uleiurilor eterice din compozitia sa: eucalipt, mentol, rozmarin, papadie, castane salbatice, coada calului. Aceste uleiuri puternic hiperemizante, produc la suprafata corpului vasodilatatie, in timp ce in straturile interioare se obtine o racire. Datorita acestei raciri interne intense, pentru refacerea echilibrului termic al corpului se consuma surplusurile de substante nutritive. In acest mod, prin combinatia dintre aromoterapie si infasarea corpului, depunerile suplimentare de pe suprafetele problematice, ard cu o eficienta de patru ori marita.
Datorita rezultatelor si efectelor multiple, este o metoda binecunoscuta in strainatate. Atractivitatea mare a tehnologiei poate consta si din faptul ca introducerea acestei modalitati de infrumusetare a corpului, nu necesita investitii deosebite pentru saloanele cosmetice. Cura se efectueaza in serii de 10-12 sedinte, durata unei sedinte este de 45-50 de minute, timp in care corpul sta infasat.

Esenta tratamentului:
Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute in Celu Lotion, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului, dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensiva a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sangele are rolul de a transporta elementele nutritive, si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de aromoterapie prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunea tratata, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparativ, de o cantitate de energie mult mai mica. Aceasta explica de ce aromoterapia prin infasare s-a putut bucura de succes, obtinand realizari remarcabile in obtinerea unei siluete zvelte, succese care in domeniul cosmetic nu ar fi fost altfel posibile.

DOUA CONDITII IMPORTANTE PENTRU OBTINEREA EFECTULUI CORESPUNZATOR
1. Cu 3 - 5 ore inainte de tratament nu se vor consuma mancaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi, elementele nutritive din sange si nu depunerile adipoase suplimentare.
2. Sa consumam zilnic minim 2,5 l de lichide; sucuri vitaminizate fara zahar, apa minerala, ceaiuri care elimina apa si toxinele. Sa nu consumam deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absolut necesara, ca organismul, sa poata arde in mod corespunzator, grasimile suplimentare.

La cine se poate folosi acest tratament?
Aromoterapia prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii mai moi (18 cm de scadere a burtii care atarna, nu este o raritate).
Ajuta la orice cura de slabire, pentru disparitia stratului adipos.

Ce puteti dumneavoastra realiza prin metoda noastra de infasare aromoterapeutica?
Efectul combinat al substantelor folosite, va va asigura dumneavoastra, asa cum nici o alta metoda nu reuseste, toate efectele importante care sa conduca la un rezultat final optim.
Acestea sunt :

  • Scaderea greutatii corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, ca urmare a efectului rece-cald. Acest efect se masoara imediat in cm.
  • In zonele tratate se produce o inlaturare a toxinelor si a altor depuneri reziduale suplimentare, datorita osmozei si a uleiurilor aromate continute.
  • Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare, datorita aromaterapiei si a strangerii faselor.
  • Netezirea si intinderea pielii, ca efect al intregului tratament

CONTRAINDICATII
Tratamentul se poate efectua in orice perioada a anului in mod singular, sau combinat si cu alte metode.Produse tratament aromoterapia
Deoarece tratamentul cu Wiener Kosmetikum nu este impovarator pentru organism, sunt putine cazuri, in care totusi nu recomandam folosirea si anume: epilepsie, scleroza, operatii de cancer sau zona banuita de cancer, sarcina, perioada alaptarii, in timpul menstruatiei, imediat dupa operatii sau boli grave, stare de sanatate precara

Etapele unui tratament de succes:

  • redarea elasticitatii si prospetimii pielii
  • eliberarea toxinelor
  • transportul, selectarea si eliminarea toxinelor