Tehnica de aplicare infasarea cu caviar

TEHNICA DE APLICARE A INFASARII CU CAVIAR

1.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 1
Fasele se inmoaie in apa calduta si se lasa sa se absoarba complet. Pe cat posibil fasele vor fi late si puternice.
2.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 2
Dupa ce fasele se inmoaie bine cu apa, se storc puternic. Se va urmari ca fasele sa nu ramana prea umede, pentru ca astfel concentratul va fi prea diluat.
3.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 3
Intr-un vas gradat se toarna exact 50 - 60 ml de lotiune pentru imbibarea faselor (Lotiune Caviar).
4.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 4
La lotiunea masurata se adauga 70 ml apa si se amesteca bine.
5.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 5
Amestecul se imparte pe fiecare fasa deasupra unui vas, avand grija ca si partile din interior sa absoarba lotiunea. Cantitatea de amestec masurata (in total 120 ml) va ajunge pentru imbibarea celor trei fase. In cazul persoanelor mai corpolente, unde sunt necesare patru sau mai multe fase, cantitatea de amestec se mareste proportional!
6.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 6
Pe suprafata cu celulita se intinde intr-un strat subtire, uleiul aromatizat Cellulite si se maseaza fin. In cazul varicelor, venelor foarte subtiri sau hematoamelor, se intinde Ice Gel intr-un strat subtire, fara masaj.
7.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 7
Fasele imbibate se infasoara incepand de la genunchi, apoi pe fese, pe fund si pe burta, preferabil paralel. Infasarea se face in picioare, cu piciorul stang ,pornind dinspre interior spre exterior iar fasa sa fie bine intinsa.
8.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 8
Totdeauna pornim de la genunchi si mergem inspre stomac, pentru aceasta sunt necesare 3 bucati fase. La o constitutie mai solida putem folosi 3-4 bucati.
9.
Tehnica aplicare infasare cu caviar 9
Clientul va fi culcat, iar zonele infasate se imbraca cu o folie de nylon. Il acoperim cu un prosop (patura usoara) si-l lasam 40 minute. Prima data se va simti o racire, peste cateva minute o furnicatura, apoi o incalzire. Uleiul aromat patrunde in porii dilatati si intr-un mod natural intinde pielea. Pe suprafata pielii, din cauza efectului de hiperemizare, dupa un timp apare senzatia de rece. Dupa aproximativ 40 minute indepartam fasele. Uleiul aromat este complet imbibat in piele. Pentru a mari efectul folosim la sfarsitul tratamentului Gel cu Scortisoara Soft. Pentru un efect mai mare folosim la sfarsitul tratamentului Gel cu Scortisoara Thermo

Infasarea cu caviar