Infasare cu caviarInfasarea cu caviar purifica intens, infrumuseteaza tenul si sprijina, datorita uleiurilor eterice in combinatie cu caviarul Keta, fortificarea tesutului si circulatia sanguina. Cu acest efect se obtine o mai buna fermitate a pielii.
Caviarul este unul din cele mai interesante substante de baza, folosite in industria cosmetica, deoarece contine numerosi acizi grasi nesaturati si elemente grele. Printre altele caviarul contribuie prin acizii sai grasi la scaderea grasimilor din sange.
La orice tip de caviar, albumina contine in cantitati mari amino-acizi importanti si aproximativ 16%, grasimi. Se gasesc in continut si vitamine D, E, B12, Niacin, minerale, iod si natriu. De asemeni orice caviar contine si o cantitate mica de colesterol bun.
Utilizarea este simpla. Ca si celelalte metode descrise si aceasta are un efect deosebit asupra pielii. Substantele din lotiune combinate cu substantele din caviar, dau imediat netezime pielii, imbunatatesc circulatia sangelui. Deja dupa cateva sedinte, portocaliul pielii se imbunatateste, este vizibila netezirea, intinderea si catifelarea pielii.

Tratament preliminar:
Ulei de scortisoara
Tratament ulterior:
Gel cu scortisoara soft (cu efect racoritor)
Gel cu scortisoara thermo supra (impotriva celulitei severe)
Contine urmatoarele ingrediente naturale:
Vitaminele D, E, B 12, iod, sodiu, scortisoara.

Tehnologie
Ca la modul clasic pregatim fasele si le stoarcem. Apoi le imbibam cu amestecul de 50-60 ml de Lotiune Caviar l si 70 ml de apa.
Pregatirea: cu uleiul aromatic de scortisoara (Zimtol)
Infasarea corpului: ca si in mod clasic, de la talpa, laba piciorului, in sus, cu Kaviar Lotiune.
Atentie! - agitati continutul inainte de utilizare.
Postinfasare: cu gelul de scortisoara - Zimtgel soft / Zimtgel Thermo Supra.
Este important ca inainte de inceperea tratamentului, venele ingrosate, varicele, eventualele cheaguri sa fie unse subtire cu Ice Gel, pentru ca in aceste zone nu este recomandata cresterea circulatiei sanguine. Pe aceste zone este inutil sa dati cu ulei.
Infasarea se face in modul clasic de la genunchi in sus, spre coapse si burta. La nevoie utilizati si a 4-a fasa. Cand ati terminat infasarea inveliti clientul cu nylon si apoi acoperiti-l cu un prosop. La inceput se va simti o usoara incalzire, care se transforma in fierbanteala la urma. Dupa 30 de minute (la femeile corpolente dupa 40 de minute), prin porii deschisi in piele se absoarbe scortisoara. Dupa indepartarea faselor, terminam tratamentul cu masarea usoara cu Zimtgel soft, respectiv cu Ice Gel pentru partile protejate.
Atentie! A se feri de contactul cu ochii, cu mucoase si de copii. Se pastreaza inchis.
Gelul de scortisoara - Zimtgel Soft/Thermo
Se maseaza dupa inlaturarea faselor, la sfarsitul tratamentului.
Contine alge marine, rosmarin, castan salbatic, ulei de scortisoara

Pentru un efect mai mare folosim la sfarsitul tratamentului Gel cu Scortisoara Thermo.