Tehnologie pentru infasarea cu caviar

Ca la modul clasic pregatim fasele si le stoarcem. Apoi le imbibam cu amestecul de 50-60 ml de Lotiune Caviar l si 70 ml de apa.

Pregatirea: cu uleiul aromatic de scortisoara (Zimtol)

Infasarea corpului: ca si in mod clasic, de la talpa, laba piciorului, in sus, cu Kaviar Lotiune.
Atentie! - agitati continutul inainte de utilizare.

Postinfasare: cu gelul de scortisoara - Zimtgel soft.
Este important ca inainte de inceperea tratamentului, venele ingrosate, varicele, eventualele cheaguri sa fie unse subtire cu Ice Gel, pentru ca in aceste zone nu este recomandata cresterea circulatiei sanguine. Pe aceste zone este inutil sa dati cu ulei.
Infasarea se face in modul clasic de la genunchi in sus, spre coapse si burta. La nevoie utilizati si a 4-a fasa. Cand ati terminat infasarea inveliti clientul cu nylon si apoi acoperiti-l cu un prosop. La inceput se va simti o usoara incalzire, care se transforma in fierbanteala la urma. Dupa 30 de minute (la femeile corpolente dupa 40 de minute), prin porii deschisi in piele se absoarbe scortisoara. Dupa indepartarea faselor, terminam tratamentul cu masarea usoara cu Zimtgel soft, respectiv cu Ice Gel pentru partile protejate.

Atentie! A se feri de contactul cu ochii, cu mucoase si de copii. Se pastreaza inchis.

Infasarea cu caviar